Jogurtikaste kurgi ja piparmündiga

Prindi Prindi

Postitas Kadri 15/07/2013 | Märksõnad: , , ,

See värskendav külm jogurtikaste on Indias tuntud nime all “raita” ning sellel on erinvaid versioone. Sama kastme erinevaid versioone süüakse ka Balkani poolsaarel ja Türgis. Balkanimaades on selle kastme nimi “tarator”.

Jogurtikaste kurgi ja piparmündiga

Koostis
250 ml maitsestamata sojajogurtit
1 keskmise suurusega kurk
peotäis värske piparmündi lehti
peotäis tilli
vett
paar spl oliiviõli
soola

Juhised
Koori ja riivi kurk või lõika väikesteks tükkideks. Pigista riivitud kurgist enne jogurtiga segamist veidi vett välja, sega sojajogurtiga. Tükelda piparmünt ja maitseroheline peeneks ja sega kastme hulka. Lisa vett. Lisa maitse järgi soola ja sega. Enne serveerimist hoia mõnda aega külmas.

Üks kommentaar postitusele “Jogurtikaste kurgi ja piparmündiga

  1. Pingback: Veganmaailm.com - 100% taimne | Pakora ehk juurviljad taignas

Comments are closed.

%d bloggers like this: