Kihiline banaanimagustoit

Prindi Prindi

Postitas Kadri 15/07/2013 | Märksõnad: ,

Kihiline banaanimagustoit

Koostis
1 banaan
4-6 vegan küpsist (nt Digestive)
50 g halvaad
125 – 150 g vaniljepudingut (näiteks Alpro Soja)
peotäis värskeid marju või kompotikirsse
veidi Pisang Amboni banaanilikööri (soovi korral)

Juhised
Viiluta banaan, purusta küpsised ning riivi halvaa. Võta kaks läbipaistvat klaasi (mitte väga sügavat) ning hakka nendesse kihtide kaupa koostisaineid laduma. Esmalt pane klaaside põhja mõned banaaniviilud, seejärel raputa peale küpsisepuru, lisa mõned lusikatäied vaniljepudingut, lisa marjad ning raputa peale halvaad. Lao kihte seni, kuni koostisosad on otsas. Kõige peale peaks jääma vaniljepudingu kiht. Sinna peale raputa veidi halvaad. Soovi korral vala magustoiduklaasidesse veidi likööri. Enne serveerimist hoia vähemalt tund aega jahedas.

Kogus on mõeldud 2 inimesele.

%d bloggers like this: