Martsipan

Prindi Prindi

Postitas Kadri 15/07/2013 | Märksõnad: , ,

Martsipan

Martsipan

Martsipan

Koostis
100 g kooritud mandleid
1,5-1,75 dl tuhksuhkrut
1-2 spl sidrunimahla
paar tilka mandliessensi
tumedat šokolaadi (soovi korral)

Juhised
Purusta mandlid köögikombainis või blenderis peeneks. Lisa tuhksuhkur, sidrunimahl ja mandliessens ning blenderda korraks veel. Tõsta segu kaussi ja sõtku käte vahel, seni kuni saad ühtlase massi. Juhul kui segu ei jää hästi kokku, lisa väga väike kogus vett. Vormi martsipanist kujundid (võid kasutada piparkoogivorme) või lõika tükid. Soovi korral sulata veidi tumedat šokolaadi ning kasta martsipanitükid sinna sisse. Pane šokolaadiga kaetud martsipanid hambatikkude otsa ning jäta enne serveerimist külmkappi seisma, seni kuni šokolaad on tahenenud.

%d bloggers like this: