Saksa kartulisalat

Prindi Prindi

Postitas Kadri 15/07/2013 | Märksõnad: ,

Saksa kartulisalat

Koostis
7-8 keskmise suurusega kartulit
1 punane sibul
5-6 marineeritud kurki
peotäis värsket peterselli
soola ja musta pipart
0,5 dl rapsiõli
veidi oliiviõli (u 1 tl)
1 tl suhkrut
1 tl valget veiniäädikat

Juhised
Keeda kartulid pehmeks (koori kartulid enne või pärast keetmist). Pane kartulid jahtuma. Lõika sibulast peenikesed viilud ja tükelda hapukurk (mitte väga peeneks) ja petersell. Tükelda jahtunud kartulid suurteks tükkideks ja sega koostisosad omavahel. Valmista kaste. Sega õli hulka suhkur, veiniäädikas, sool ja pipar. Sega ja lase mõned minutid seista. Sega kaste hoolega salati hulka ja lase enne serveerimist mõnda aega seista.

Sellest kogusest jätkub 3-4 inimesele.

%d bloggers like this: