Selleri-nuudlisupp

Prindi Prindi

Postitas Kadri 15/07/2013 | Märksõnad:

Selleri-nuudlisupp

Koostis
1 punane või valge sibul
1/2 tl sinepiseemneid
3-4 spl taimeõli
1/2 tassi nuudleid
1 väike tšilli
2 sellerivart
1 porgand
2 spl jahu, segatud 1/3 klaasi veega
1 juurviljapuljongikuubik
soola
vett
värskeid koriandrilehti
vürtse (näiteks karrit, India vürtse vms).

Juhised
Prae poti põhjas tükeldatud sibulat mõned minutid, lisa sinepiseemned ja veidi soola. Sega. Lisa umbes 2-3 klaasi vett ning tükeldatud seller, porgand ja tšilli. Lisa puljongikuubik ja keeda kuni porgandid on peaaegu pehmed. Seejärel lisa nuudlid nin keeda veel mõned minutid. Keera kuumust vähemaks ning lisa ettevaatlikult jahu ja vee segu, pidevalt suppi segades. Viimaks lisa veidi soola ja vürtsid ning keeda madalal kuumusel veel mõned minutid. Serveerimisel raputa taldrikusse hakitud värskeid koriandrilehti.

Sellest kogusest jätkub 1-2 inimesele.

%d bloggers like this: