Sidruni-moonikook

Prindi Prindi

Postitas Kadri 16/07/2013

See kook on lihtne ja odav, aga samas väga maitsev. Pärit sellest toidublogist.

Sidruni-moonikook

Koostis
2,5 tassi jahu
1,5 tassi suhkrut
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
1,5 tassi vett
0,5 tassi rapsiõli
1 spl äädikat
1-1,5 tl mandliekstrakti
0,4 tassi sidrunimahla
1/5 tassi mooniseemneid
glasuuri jaoks tuhksuhkrut ja sidrunimahla

Juhised
Sega kõigepealt kokku kuivad koostisosad ja seejärel lisa vedelikud. Sega hoolega (vajadusel kasuta saumiksrit või taignamiksrit), lisa lõpuks mooniseemned. Määri kandiline u 20 x 20 cm suurune koogivorm vegan margariiniga. Vala taigen vormi ja küpseta u 190 kraadi juures u 40 minutit või seni, kuni kooki sisestatud tikk jääb kuivaks. Lase koogil jahtuda. Vahepeal valmista glasuur. Sega 1/2 kuni 1/3 tassi tuhksuhkrut mõne spl sidrunimahlaga. Määri õhuke kiht glasuuri koogile.

%d bloggers like this: