Koorekastmes täisterapasta seentega

Prindi Prindi

Postitas Kadri 17/07/2013 | Märksõnad: , ,

Koorekastmes täisterapasta seentega

Koostis
1 väiksem sibul
2 küüslauguküünt
veidi valget veini
u. 5 päikesekuivatatud tomatit
peotäis ruccolat
1,5 tassi täisterapastat
u. 70 g seeni
oliiviõli
150 g taimset koort
veidi soola ja musta pipart

Juhised
Pane pasta kergelt soolatud vette keema. Samal ajal tükelda sibul ja küüslauk peeneks ja prae neid oliiviõlis mõned minutid. Lisa tükeldatud seened ja prae, kuni seentest on vedelik välja tulnud. Lisa pannile veidi valget veini ja sojakoor. Sega ja lisa soola ja pipart. Kui pasta on peaaegu pehme, lisa keeduvette ruccola ja keeda veel üks minut. Nõruta pasta ja lisa koos ruccolaga pannile. Sega ja lisa tükeldatud päikesekuivatatud tomatid. Serveeri kohe.

Kogus on mõeldud 2 inimesele.

%d bloggers like this: