Lillkapsas koorekastmes

Prindi Prindi

Postitas Kadri 17/07/2013 | Märksõnad: ,

Lillkapsas koorekastmes

Koostis
1 väike või pool suurt lillkapsast
1/2 juurviljapuljongi kuubikut
2,5 spl jahu
u 0,5-0,75 klaasi vett
3 spl röstitud ja purustatud maapähkleid
veidi soola
jahvatatud musta pipart või mitme pipra segu
100 g taimset koort
1 keskmine sibul
1 küüslauguküüs
veidi taimeõli

Juhised
Lõika lillkapsas väiksemateks tükkideks ja keeda kergelt soolaga maitsestatud vees pehmeks. Samal ajal valmista koorekaste. Esmalt lõigu sibul ja küüslauk väga peeneks, või purusta köögikombainiga. Prae neid mõni minut õlis. Seejärel lisa pannile jahu, sega ning vala peale vesi ja lisa puljongikuubik. Sega hoolega ning vajadusel lisa veel veidi vett. Lisa maapähklipuru ja vajadusel veidi soola. Kui puljongikuubik on lahustunud, lisa sojakoor ning sega hoolega. Vajadusel lisa veel pipart. Lisa pannile lillkapsatükid ning sega need kastmega segamini. Serveeri kohe ning raputa toidu peale veidi pipart.

Sellest kogusest jätkub 1-2 inimesele.

%d bloggers like this: