Pasta kreemjas kookoskastmes

Prindi Prindi

Postitas Kadri 17/07/2013 | Märksõnad: ,

Pasta kreemjas kookoskastmes

Koostis
2-3 tassi pastat (ma kasutasin farfallet, aga sobib ka penne või mõnda muud tüüpi pasta)
2 tassi külmutatud juurvilju (ma kasutasin lillkapsa, brokkoli ja porgandi segu)
1 väike sibul
1-2 tomatit
taimeõli praadimiseks
1 tl sinepiseemneid (soovi korral)
1 väike tass (umbes 150 ml) kookospiima
soola
karrit

Juhised
Keeda pasta vähese soolaga pehmeks. Vahepeal prae tükeldatud sibul sinepiseemnetega klaasjaks. Lisa külmutatud juurviljad, tükeldatud tomat ning hauta kaane all maldalal kuumusel mõned minutid. Vajadusel lisa veidi vett. Nõruta pasta ja lisa juurviljasegule. Sega ja lisa kookospiim, karri ja veidi soola.  Kuumuta veel mõned minutid.

See kogus on mõeldud 3-4 inimesele.

4 kommentaari postitusele “Pasta kreemjas kookoskastmes

  1. Väga toredad retseptid kõik ja olen juba endale meelepärast ka leidnud, aga… pasta on ju jahu + muna. See küll ju väga vegan pole?

  2. Tere! Kui loete poes erinevate pastatoodete koostisaineid, siis avastate, et tegelikult koosneb enamik pastasid jahust ja veest, muna on vaid vähestes, seega on enamik pastasid vegan. Leidub ka täisterajahust pastasid, mis on tervislikumad ja nisust tehtud nuudlite asemel saab kasutada näiteks riisinuudleid, mis on ka vegan.

    Head katsetamist!

  3. Ma olen nii õnnelik, et ma Teie lehekülje leidsin. Olen ka India ja üldse vürtsiste toitude fänn ja vegan… olen teilt nii palju häid retsepte saanud juba, nagu näiteks see sama pasta retsept, tegin seda 3 päeva järjest ja praegu on see kindlasti mu lemmik pasta retsept ja nii lihtne teha, super! Aitäh Teile 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: