Porgandisupp kookospiimaga

Prindi Prindi

Postitas Kadri 15/07/2013 | Märksõnad: , ,

Porgandisupp kookospiimaga

Porgandisupp kookospiimaga

Koostis
5-6 porgandit
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 spl taimeõli
1 tl värsket ingverit
1,5 tl karrit
3 tassi juurviljapuljongit
soola
veidi tšillipulbrit
2 loorberilehte
1/2 tassi kookospiima

Juhised
Koori porgandid ja viiluta peeneks. Tükelda sibu, küüslauk l ja ingver peeneks. Vala poti põhja õli ja prae madalal kuumusel sibulat mõned minutid. Seejärel lisa ingver, küüslauk ja porgandid. Sega ja vala peale puljong. Lisa karri ja vajadusel veidi soola. Lisa tšillipulber. Keeda seni kuni porgandid on pehmed. Lisa aeg-ajalt veidi vett. Võta loorberilehed supist välja. Lase veidi jahtuda ja püreesta saumiksriga seni kuni oled saanud ühtlase konsistentsiga püree. Lisa kookospiim ja kuumuta korra keemiseni. Serveeri kohe.

Kogus on mõeldud umbes 3 inimesele.

 

%d bloggers like this: