Arbuusi-piparmündijook

Prindi Prindi

Postitas Kadri 27/08/2013 | Märksõnad: , , , ,

Tegin seda värskendavat arbuusi-piparmündijooki augusti keskel, aga siis läksid ilmad jahedamaks ja see jook ei tundunud enam teemakohane. Praeguste soojade hilissuve ilmadega on põhjust retsepti jagada. Pealegi, endiselt on poes saadaval häid arbuuse!

Arbuusi-piparmündijook

Arbuusi-piparmündijook

Arbuusi-piparmündijook

Koostis
umbes veerand keskmise suurusega arbuusi sisu (seemnetest puhastatud)
poole laimi mahl
peotäis värskeid piparmündilehti
veidi ehtsat vaniljepulbrit
jääkuubikuid
(soovi korral umbes pool kruusi külma gaseeritud vett)

Juhised 
Blenderda kõik koostisosad ühtlaseks, välja arvatud jää (ja gaseeritud vesi). Serveerimisel tõsta klaasi mõned jääkuubikud ja vala klaas jooki täis. Soovi korral sega arbuusijook enne klaasi valamist poole kruusitäie külma gaseeritud veega (kui soovid limonaadisarnast jooki). Soovi korral võid joogi enne serveerimist läbi sõela lasta.

Kogus on mõeldud 2-3 inimesele.

%d bloggers like this: